Avantajlı Fiyatlar Nedir?

AvantajliFiyatlar.com Trendyol ve Hepsiburada satıcıları için sattıkları ürünlerin fiyat analizini yaparak kolay, hızlı, anlık fiyat stratejileri geliştirmelerine ve uygulayabilmelerine olanak sağlayan platformdur.

Online alışveriş yapanların %90 ı fiyatları karşılaştırdıklarını söylüyor. Bu durumda bizlerin de ürün fiyatlarına hakim olması kaçınılmazdır.

Avantajlı Fiyatlar ile ürün fiyatlarınızın buybox fiyatına göre kıyaslanmasını, buybox almak için öneri fiyatlarını aynı zamanda karınızı nasıl koruyabileceğinizi hızlı bir şekilde görebileceksiniz.

En büyük artımız ile bu işlemi anlık olarak size veriyoruz. Bilgisayarınızın başındayken fiyatlarınızı kontrol etmek istediğinizde güncel veriye anında ulaşabileceksiniz.

Geliştirdiğimiz Google Chrome Eklentisi siz istediğiniz zaman ürün sayfalarını tarayacak ve elde ettiği veriyi anlamlı hale sokarak size sunacak. Size sunacağımız en büyük yenilik bu olacaktır.

MEvcut rakip fiyat takip programlarının ürünü ne zaman taradığını bilmiyorsunuz. Fiyatın yenilenip yenilenmediğini bilmeden hareket etmek zorunda kalıyorsunuz.

Rakibiniz belki fiyatını yükseltti, bunu bilmeden fiyatınızı düşürebilirsiniz.

Çok kısa sürede rakip fiyatlarını takip etmeye başlayabilirsiniz. Ücretsiz üyeliğinizi başlatın, işinize katkımızı ölçün ve daha sonra karar verin.

Kolay, hızlı, anlık buybox fiyatı geliştirme.

Avantajlı Fiyatlar Nedir?