Avantajlı Fiyatlar Özellikleri Nelerdir?

Avantajlı Fyatlar Trendyol ve Hepsiburada'da satıcı olan profesyoneller tarafından geliştirildiği için sizin de tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

ÖZelliklerimizi v size nasıl fayda sağlayacağınızı kısaca anlatmaya çalışalım.

Öneri Fiyatlar İle Hızlıca Buybox Fiyatlarına Ulaşın

Minimum kar beklentinizi ve maliyetlerinizi göz önünde bulunduran öneri fiyatlara hızlıca ulaşabilirsiniz.

Fiyat Stratejilerinizi Kaydedin

Ürün maliyetlerine göre minimum elde etmek istediğiniz kar formüllerini fiyat stratejisi ile kaydedin. Ürünlerini igirerken belirleyeceğiniz maliyet fiyatları bu stratejiler doğrultusunda hesaplanarak size kar marjınızı koruduğunuz öneri fiyatları alabilirsiniz.

Ürünün maliyeti nedir, ne kadar kar elde edeceğim, unuttuğum veya atladığım bir bilgi var mı gibi endişelerden uzak buybox fiyatlarına hızlıca ulaşabileceksiniz.

Ürünlerinizi Kaydedin

Satışını yaptığınız ürünleri ürün kodu, marka, kategori, barkod kriterleri ile kaydedebilirsiniz. Ayrıca kaydettiğiniz ürünler için maliyet fiyatı veya minimum satış fiyatı da girebilirsiniz.

Maliyet Fiyatı : Kaydettiğiniz maliyet fiyatları belirlediğiniz fiyat stratejileri ile hesaplanarak minimum ve maksimum satış fiyatları belirlenir. Bu sayede kar beklentinizi karşılayan buybox fiyatlarını öneri olarak alabilirsiniz.

Minimum Satış Fiyatı : Minimum satış fiyatına ulaşıncaya kadar öneri fiyatı almanızı sağlayabilirsiniz.

Buybox almanız için hangi fiyatı girmeniz gerektiğiniz hızlıca görebileceksiniz.

Bu fiyatın kar beklentinizi karşılayan bir limitte ise size öneri fiyat verilecek. Bu fiyatı girerek satışınızı arttırabileceksiniz.

Aynı zamanda size satış fiyatınızı arttırabileceğiniz dolayısı ile kar marjınızı arttırabileceğiniz alternatifleri de veriyor olacağız.

Buybox alarak satış hacminizi arttırmanıza, fiyat yükseltme opsiyonları ile de karınızı arttırmanıza yardımcı olmak istiyoruz.

Buybox Alma Stratejileri

İsterseniz fiyatınızı buybox fiyatına eşitleyebilir, isterseniz belirlediğiniz tutarda düşük olabilir veya belirlediğiniz oranda düşük fiyat alabilirsiniz. Bu sayede farklı ürün, marka veya kategoriler için farklı buybox stratejileri geliştirebilirsiniz.

Sınırsız ürün yükleme, sınırsız ürün kontrol etme, sınırsız strateji geliştirme olanakları ile işinizi istediğiniz gibi yönetebileceksiniz.

Bizim size katkımız ise bu stratejiler dahilinde işlem yapmanıza hız kazandırmak. Rakiplerinizin bir adım önünde olmak için hızlı davranmanızı kolaylaştıracağız.