Trendyol Üstü Çizili Fiyat Uygulaması

Trendyol Üstü Çizili Fiyat Uygulaması

Trendyol artık üzeri çizili fiyatı artık ürünün son 30 günde satışa sunulan en düşük fiyatı dikkate alarak otomatik olarak gösterip göstermemeye başlayacaktır.

Bu sayede FİYAT BİLGİSİ İÇEREN REKLAMLAR İLE İNDİRİMLİ SATIŞ REKLAMLARI VE TİCARİ UYGULAMALARI HAKKINDA KILAVUZ a da uyum sağlamış olmaktadır. Bu sayede müşterilerdeki hatalı indirim algısının önüne geçilmeye çalışılmaktadır.

Uygulama:

Satış fiyatı son 30 gündeki en düşük fiyattan yüksek ise üstü çizili fiyat gösterilmeyecektir.

Satış fiyatı son 30 gün içindeki en düşük fiyttan düşük ise üstü çizili fiyat otomatik olarak gösterilecektir.

Satıcı paneline üstü çizili fiyat gönderilmeye, girilmeye devam edilecektir. Yukarıdaki kurallar Trendyol sistemi tarafından otomatik olarak yapılacaktır. İlerleyen dönemde yönetmelik veya kural değişiklikleri olur ise bu fiyatlar kullanılabilmek amacı ile saklanmaktadır.

Kampanyalar, teklifler, tüm indirimler son 30 günde satışa sunulan en düşük fiyat hesaplamasına dahil edilir. Kuponların üstü çizili fiyat bir etkisi olmayacaktır.

Ürünün satış fiyatı düştüğünde 30 gün içindeki en düşük fiyat gösterilecek. Ürün satış fiyatı 30 gün içindeki en düşük fiyattan yüksek ise tek fiyat (o anki satış fiyatı) gösterilecektir.

Bu hesaplamalar satıcı bazlı hesaplanacak olup her Trendyol satıcısının verdiği fiyat kendi içinde değerlendirilecektir. Satıcılar arası fiyat değişimleri birbirlerini etkilemeyecektir.

Sepette indirimler veya indirim oranları ürün sayfasında gösterilmeyecek olup sadece sepette indirim ibaresi kullanılacaktır.